CG Live

Vaš pogled na grad

SERIJAL KRATKIH VIDEO TUTORIJALA NA VBP O LJEKOVITOM BILJU: KLEKA ODLIČAN DIURETIK!

Tim eksperata iz instituta “Josif Pančić” na čelu sa dr Slavoljubom Tasićem, za potrebe projekta “Poralist” koji u Crnoj Gori realizuje NVO “Multimedijal Montenegro” realizovao je terensko istraživanje na teritoriji Opštine Bijelo Polje.

Kako je saopšteno iz te NVO, mapiranje ljekovitog bilja je realizovano na području planine Bjelasice, Korita i Vraneške doline, a predstavnici pomenutog Instituta su u svom izvještaju istakli da su predmetna područja veoma bogata ljekovitim biljem, te da ih treba na kvalitetniji način valorizovati.

Pogledajte video prilog.

PORALIST – Klekaa

SERIJAL KRATKIH VIDEO TUTORIJALA NA VBP O LJEKOVITOM BILJU: KLEKA ODLIČAN DIURETIK!Tim eksperata iz instituta "Josif Pančić" na čelu sa dr Slavoljubom Tasićem, za potrebe projekta "Poralist" koji u Crnoj Gori realizuje NVO "Multimedijal Montenegro" realizovao je terensko istraživanje na teritoriji Opštine Bijelo Polje. Kako je saopšteno iz te NVO, mapiranje ljekovitog bilja je realizovano na području planine Bjelasice, Korita i Vraneške doline, a predstavnici pomenutog Instituta su u svom izvještaju istakli da su predmetna područja veoma bogata ljekovitim biljem, te da ih treba na kvalitetniji način valorizovati.Pogledajte video prilog.

Gepostet von Vijesti iz Bijelog Polja am Freitag, 16. Oktober 2020