CG Live

Vaš pogled na grad

Pred meč sa KK Borac Čačak “Plavi” poručuju: Važno je da se vratimo na pobjednički kolosjek

Nakon dvije izgubljene utakmice protiv Cedevita Olimpije, od iznimnog je značaja da se košarkaši Budućnost Volija vrate na pobjednički kolosjek u ABA ligi. Ono što je sigurno, prema ocjeni trenera “Plavih” Petra Mijovića, jeste da sjutrašnji meč protiv KK Borac Čačak nipošto neće biti lak.

“Radi se o jednoj atipičnoj, talentovanoj ekipi, koja iza sebe ima dobru sezonu u ABA ligi. Takođe, ionako nezavidna situacija nam je dodatno otežana, uzevši u obzir da su na svom terenu jako nezgodni, te da mi u Čačku igramo peti meč u relativno kratkom vremenskom periodu. Ipak, ja vjerujem u ove momke i u ono što radimo, i nadam se da ćemo na važnom gostovanju naći snagu i kvalitet da odigramo i savladamo ovu neugodnu ekipu”, poručio je Mijović, prenosi agencija Mediabiro.

I bek Amadeo Della Valle je ocijenio da je sjutrašnji meč protiv Borca iz Čačka od krucijalnog značaja. On i njegovi saigrači žele da pređu preko dvije izgubljene utakmice i da se oporave od poraza.

“Svjesni smo da neće biti lako, budući da ekipa Borca igra jako dobro, posebno na domaćem terenu, ali moramo učiniti sve kako bismo pobijedili”, naveo je Della Valle.
Izvor:http://mediabiro.tv/