CG Live

Vaš pogled na grad

Birajmo najbolje za najvrednije resurse Crne Gore

Crna Gora se nalazi u fazi tranzicije vlasti, od autokratske ka demokratskoj, od partitokratije ka meritokratiji, od zarobljenih ka slobodnim institucijama, od nevoljnog ka ambicioznom pojedincu.
Uspjeh naše zemlje direktno zavisi od kadrova koji će profesionalno, stručno, posvećeno i sa puno entuzijazma i upornosti sprovoditi ekonomske politike koje imaju za cilj sveobuhvatan ekonomski napredak, povećanje zaposlenosti i životnog standarda.

Ministarstvo kapitalnih investicija Vlade Crne Gore obuhvata poslove državne administracije iz oblasti kapitalnih investicija, svih vidova saobraćaja i transporta, pomorstva, energetike, rudarstva i ugljovodonika, kao i upravljanje i nadzor nad državnim kompanijama iz navedenih oblasti.
Za uspjeh su nam neophodni najbolji kadrovi koje Crna Gora ima.BIRAJMO NAJBOLJE ZA NAJVREDNIJE RESURSE CRNE GORE!

Ukoliko vidite sebe kao osobu koja stručnim kvalifikacijama i profesionalnim odnosom prema obavezama može dati doprinos ekonomskom oporavku Crne Gore, prvenstveno u djelatnostima iz resora Ministarstva kapitalnih investicija, ne oklijevajte, podijelite vaše želje i ambicije sa nama.

Očekujemo kandidate od strane političkih partija, poslovnih udruženja i pojedinaca, svi su dobrodošli i sve prijave će podjednako biti razmotrene.

Email adresa za dostavu kandidatura sa biografijom je: kadrovi@mki.gov.me
Birajmo najbolje jer su samo oni kadri da iznesu ogromno breme obaveza koje su pred nama.