CG Live

Vaš pogled na grad

Novi poziv Evropske banke za obnovu i razvoja (EBRD) za konsultantske usluge

Evropska banka za obnovu i razvoja (EBRD), uz finansijsku podršku Evorpske unije a u saradnji sa Ministarstvom ekonomskog razvoja, objavila je dva poziva za prijavu za nabavke konsultantskih usluga u okviru pripremne faze projekta „Unapređenje preduzetništva kroz naprednu savjetodavnu podršku i informacione servise“.


Nabavka #1:EBRD planira da angažuje konsultantsku firmu za realizaciju trogodišnjeg projekta izgradnje kapaciteta Ministarstva ekonomskog razvoja usmjerenog na razvoj malih i srednjih preduzeća u Crnoj Gori.Ukupan budžet ove nabavke iznosi 426.154 eura.
Zainteresovani kandidati mogu se registrovati ovdje i pronaći više detalja u okviru nabavke – „Montenegro: Establishment of SAP for SMEs – Institutional Capacity Building – Assignment 1“.


Nabavka #2:EBRD planira da angažuje konsultantsku firmu za razvoj integrisane IT platforme koja će predstavljati jedinstvenu pristupnu tačku za biznis informacije za mala i srednja preduzeća u okviru Ministarstva ekonomskog razvoja. Ukupan budžet ove nabavke iznosi 150.000 eura.
Zainteresovani kandidati mogu se registrovati ovdje i pronaći više detalja u okviru nabavke – „Montenegro: Development of SME SAP Web Portal – Assignment 2“.


Oba poziva su otvorena do 26. februara 2021. do 18h.
Podsjećamo, projekat „Unapređenje preduzetništva kroz naprednu savjetodavnu podršku i informacione servise“ finansira se u okviru Instrumenta za pretpristupnu podršku IPA za 2016. godinu, a koji će sprovoditi Ministarstvo ekonomskog razvoja u saradnji sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD).