CG Live

Vaš pogled na grad

Na putnom pravcu Šavnik-Žabljak i dalje saobraćaju samo putnička i kombi vozila

Na putu Šavnik – Žabljak saobraćaju putnička i kombi vozila uz naizmjenično propuštanje, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Kamionima sa prikolicom i šleperim zabranjen je saobraćaj na putu Rožaje – Kula.

Zbog klizišta na putu Šćepan Polje – Foča (teritorija BIH) zabranjen je saobraćaj kamionima, kamionima sa prikolicom i šleperima.

Na putu Dinoša – Cijevna Zatrijebačka zbog bušačko minerskih radova saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od osam do 16 sati.

Na magistralnom putu Danilovgrad – Podgorica, dionica Komanski most – skretanje za Bandiće, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni uz povremene prekide ne duže od 15 minuta.

Na magistralnom putu Lepetani-Tivat zbog priključenja opštine Herceg-Novi na regionalni vodovod promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz povremene prekide ne duže od 15 minuta.

Ulazak i izlazak iz Crne Gore preko graničnih prelaza obavlja se svakodnevno tokom 24 sata, osim preko prelaza Vuča na putu Rožaje – Tutin i Metaljka na putu Pljevlja – Čajniče, koji se obavlja od sedam do 19 sati.