CG Live

Vaš pogled na grad

U vozilu pronađeno 160 kg marihuane, dvije osobe uhapšene

U zajedničkoj akciji barske policije i Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije zaplijenjen je 161 kilogram marihuan,saopšteno je na twiter nalogu Uprave policije CG.

Barska policija je, postupajući na osnovu operativnih informacija, na regionalnom putu Virpazar – Ostros u selu Godinje izvela operativno taktičku radnju zasjeda i zaustavila vozilo nikšićkih registraskih oznaka kojim je upravljao A.D. iz Nikšića, a za kojeg su postoji sumnja da je prehodnica drugom vozilu u kojem se prevoze narkotici”, navodi se u saopštenju.

Kontrolom vozila podgoričkih registraskih oznaka kojim je upravljao M.Z. (21) iz Nikšića, a koji se kretao iza zaustavljenog vozila, policija je pronašla marihunau težine oko 161,3 kilograma.

“O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici koji je naložio da se A.D. i M.Z. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga“, zaključuje se u saopštenju policije.