CG Live

Vaš pogled na grad

Uhapšen 23-godišnjak zbog droge i oružja u Beranama

Službenici Jedinice za borbu protiv droge u Centru bezbjednosti Berane sproveli su višednevne policijske aktivnosti u cilju sprečavanja takozvane ulične prodaje opojnih droga heroin i marihuana.

“Postupajući po operativnim informacijama policija je izvršila pregled lica L.G. (23) kod koga je pronađena više pvc pakovanja u kojima se nalazila opojna droga marihuana za koju se sumnja da je bila namijenjena uličnoj prodaji”, saopšteno je iz policije.

Postupajući po naredbi Osnovnog suda u Beranama policija je izvršila pretres stana koji koristi L.G.

“Pronađena je digitalna vaga za precizno mjerenje, pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana i opojne droge heroin, pronađeno je  i 40 komada municije kalibra 7,62 mm i 250 eura za koje se sumnja da potiču iz krivičnog djela, odnosno prodajom narkotika”, navode iz policije.

Protiv L.G. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

“L.G. je lišen slobode i priveden Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju gdje mu je određeno tužilačko zadržavanje do 72 sata”, zaklljučuje se u saopštenju.