CG Live

Vaš pogled na grad

“Senior kartica” za starije i penzionere od sada dostupna na četiri lokacije

Obavještavamo građane Podgorice da gradsku Senior karticu mogu preuzeti na četiri lokacije i to: Telekom shop-a u Moskovskoj ulici 29, Ulici slobode 71, Josipa Broza Tita bb, kao i u TC Delta City, saopšteno je iz Glavnog grada Podgorice.

Oni podsjećaju da je Senior kartica novi socijalni servis Glavnog grada koji ima za cilj da poboljša kvalitet života najstarijih sugrađana. Kartica se dodjeljuje svim sugrađanima starijim od 65 godina i penzionerima uz pomoć koje oni mogu da ostvaruju popuste u velikom broju prodajnih objekata, ugostiteljskih objekata, institucija, ustanova kulture, zdrastvenih ustanova, agencija za pružanje usluga.

“Personalizovane kartice za penzionere se vežu za osobu, odnosno jedinstveni elektronski nalog. Neophodno je da se penzioner jednom registruje, nakon čega može nesmetano koristiti karticu za ostvarivanje popusta, kao i usluga koje pruža Glavni grad”, dodali su.

Iz Glavnog grada Podgorica su pozvali društveno odgovorne kompanije da im budu partneri na ovom projektu i kako navode zainteresovani se mogu prijaviti putem online forme.