CG Live

Vaš pogled na grad

Deponiji d.o.o. Podgorica i ove godine dodijeljen web sertifikat excellent sem Montenegro

DEPONIJA d.o.o. Podgorica uspješno je prošla evaluaciju kreditne kuće Coface, na osnovu čega je potvrđen web sertifikat »Odlično srednje i malo preduzeće« (Excellent SME Montenegro). 

Privredna komora Crne Gore ovim sertifikatom potvrđuje da je naša kompanija ispunila uslove za dobijanje sertifikata, a osnova za njegovo izdavanje je kreditni izvještaj i redovno nadgledanje od strane bonitetne kompanije Coface.

Sertifikat za sajtove »Odlično srednje i malo preduzeće«, odnosno »Excellent Small and Medium Enterprise – Excellent SME Montenegro«, koji izdaje Privredna komora Crne Gore, omogućava veću sigurnost poslovanja, kako nosiocu sertifikata, tako i poslovnim partnerima kompanije.

 Stranke i poslovni partneri vlasnika sertifikata dobijaju veću bezbjednost poslovanja, veće povjerenje, lakše i brže poslovno odlučivanje sa manje rizika.

Vlasnik sertifikata dobija jasno označen dobar bonitet preduzeća, višu kredibilnost u očima stranki i poslovnih partnera, tehničku zaštitu od kopiranja znaka kvaliteta na druge sajtove.

Ovaj projekat se realizuje i u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji, Rumuniji, Italiji, Bugarskoj, Mađarskoj, Slovačkoj i Hrvatskoj,

Našoj kompaniji prvi put je izdat sertifikat 15. januara 2020. a produžen 15. januara ove godine.