CG Live

Vaš pogled na grad

Bečić radnu posjetu Nikšiću završio susretom sa predstavnicima tri vjerske zajednice

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić radnu posjetu opštini Nikšić završio je susretom sa predstavnicima tri vjerske zajednice, saopšteno je iz Skupštine.

????????????????????????????????????

„U odvojenim susretima, predsjednik Bečić razgovarao je sa protojerejom Ostojom Kneževićem i sveštenstvom, župnikom crkve Svetog Ćirila i Metodija don Ivanom Ćapalijom, kao i sa imamom Damirom Hodžićem i Mirsadom Agovićem, predsjednikom džamijskog odbora.

Prilikom posjete Hramu Svetog Vasilija Ostroškog, Župnoj crkvi Ćirila i Metodija i Hadži Ismailovoj džamiji, predsjednik Bečić uvjerio se da multikonfesionalni sklad u Nikšiću, uprkos brojnim izazovima u prošlosti, na najbolji način predstavlja Crnu Goru“, piše u saopštenju Skupštine. “Zajedništvo i solidarnost temeljne vrijednosti društva“Bečić radnu posjetu Nikšiću završio susretom sa predstavnicima tri vjerske zajednicePredsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić radnu posjetu opštini Nikšić završio je susretom sa predstavnicima tri vjerske zajednice, saopšteno je iz Skupštine.