CG Live

Vaš pogled na grad

Uhapšeni članovi škaljarskog klana planirali ubistvo supruge Zvicera?

Cetinjani Milan Kršić, Filip Roganović i Boban Sjekloća, koji slove za članove škaljarskog klana, uhapšeni su juče rano ujutro na Jahorini zbog sumnje da su planirali likvidaciju nekog od članova suparničkog kavačkog klana. Kako navode mediji iz regiona, sumnja se da je meta napada bila Tamara Zvicer, supruga Radoja Zvicera, jednog od vođe kavačkog klana, koja je sa porodicom i prijateljima istovremeno boravila u jednom od najluksuznijih hotela na Jahorini.

Portparol PU Istočno Sarajevo Vesna Stokanović saopštila je da su na osnovu naredbe Osnovnog suda u Sokocu, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo obavljeni pretresi uhapšenih i vozila koja koriste, kao i apartmana u kojem su bili smješteni.

Kako navode portali iz regiona, policija je došla do informacija da se tri veoma opasne osobe nalaze u jednom hotelu na području Jahorine i provjerama su te informacije potvrđene. Veoma brzo je organizovana akcija, poslije koje je uslijedilo hapšenje pomenute trojke.

“Ubrzo je policija došla do informacije da su njih trojica u automobilima i organizovano je hapšenje. Nakon što su dobili informacije da su Kršić, Roganović i Sjekloća u pokretu, pokrenuta je akcija hapšenja”, otkriva sagovornik portala Srpskainfo.

Policija je zatim blokirala puteve na Jahorini i zaustavila “golf 5”, u kojem je bio Kršić, i “golf 7”, u kojem su se nalazili Roganović i Sjekloća.

“Zatim su oni i vozilo pretreseni, kao i apartman u jednom hotelu u kojem su boravili. Nakon pretresa svi su uhapšeni”, ističe izvor Srpskainfo.