CG Live

Vaš pogled na grad

Premijer Krivokapić čestitao Dan državnosti Republike Srbije

Povodom 15. februara, Dana državnosti Republike Srbije, premijer Zdravko Krivokapić uputio je čestitku Ani Brnabić- predsjednici Vlade Srbije. Dostavljenu čestitku Espona integralno prenosi.

Predsjednik Vlade Crne Gore prof. dr Zdravko Krivokapić uputio je najsrdačnije čestitke, povodom 15. februara – Dana državnosti Republike Srbije, predsjednici Vlade Republike Srbije Ani Brnabić i građanima Srbije.

„Uvjeren sam da će odnosi naše dvije tradicionalno bliske i prijateljske zemlje biti dodatno osnaženi kroz zajedničko angažovanje na intenziviranju bilateralne saradnje u svim oblastima od obostranog značaja. Inicijativniji i dinamičniji pristup jačanju dijaloga u atmosferi međusobnog povjerenja, razumijevanja i dobrosusjedstva bio bi samo na dobrobit naših država, ali i regiona u cjelini.

Naša zajednička vanjskopolitička opredjeljenja – regionalna saradnja i evropska integracija – obavezuju nas da nastavimo intenzivno da radimo na reformskim procesima. Raduje me činjenica da se naša ekonomska i infrastrukturna saradnja održala u vremenu finansijske neizvjesnosti i siguran sam da postoji prostor da je dodatno ojačamo.

Nadam da ćemo uspješno prebroditi sve izazove koji stoje pred nama u teškim trenucima kroz koje svi prolazimo zbog zdravstvene krize izazvane pandemijom virusa COVID-19“, navodi se u čestitki premijera Krivokapića, zaključuje se u čestitki premijera Krivokapića.