CG Live

Vaš pogled na grad

Pobjeda je mnogo više trebala Atletiku u borbi da i sljedeće godine igra u Ligi šampiona. Real je igrao u kombinovanom sastavu pošto je već osvojio šampionsku titulu, a večeras je pretrpio četvrti poraz u prvenstvu. Svih 90 minuta u dresu Atletika odigrao je crnogorski reprezentativac Stefan Savić. Atletiko je odlično otvorio meč imao šanse preko raspoloženog Karaska i Koreje. Poslije konsultacija sa VAR tehnologijom dobio penal, koji je Karasko rutinski pretvorio u gol. U nadoknadi prvog dijela odličnu šansu je imao Luka Jović, ali je njegov šut zaustavio Oblak. I u nastavku meča je Atletiko bio bolji, šanse su propuštali Grizman, Kunja i odlični Karasko. Na drugoj strani u finišu su pokušali Asensio i Valverde, ali stanje na semaforu se nije promijenilo. "Kraljevski" klub ima 81 bod na prvom mjestu na tabeli. Atletiko je prekinuo niz od dve utakmice bez pobjede, a poslije 19. pojbede učvrstio se na četvrtom mestu na tabeli koje vodi u Ligu šampiona. Atletiko ima 64 boda, šest više od petoplasiranog Betisa, odnosno bod manje od trećeplasirane Sevilje. Ekipa Dijega Simeonea ove sezone nije uspjela da odbrani titulu, ali je večeras pobedila Real prvi put od 2016. godine, a prvi put na domaćem terenu od 2015.

Atletiko savladao Real i učvrstio se na četvrtom mjestu

Atletiko savladao Real Madrid. Aktuelni šampion Atletiko Madrid savladao je novonastalog šampiona Španije, Reala, sa 1:0, golom Janika Karaska sa bijele tačke u 40. minutu.

Pobjeda je mnogo više trebala Atletiku u borbi da i sljedeće godine igra u Ligi šampiona. Real je igrao u kombinovanom sastavu pošto je već osvojio šampionsku titulu, a večeras je pretrpio četvrti poraz u prvenstvu.

Svih 90 minuta u dresu Atletika odigrao je crnogorski reprezentativac Stefan Savić.

Atletiko je odlično otvorio meč imao šanse preko raspoloženog Karaska i Koreje. Poslije konsultacija sa VAR tehnologijom dobio penal, koji je Karasko rutinski pretvorio u gol. U nadoknadi prvog dijela odličnu šansu je imao Luka Jović, ali je njegov šut zaustavio Oblak.

I u nastavku meča je Atletiko bio bolji, šanse su propuštali Grizman, Kunja i odlični Karasko. Na drugoj strani u finišu su pokušali Asensio i Valverde, ali stanje na semaforu se nije promijenilo.

“Kraljevski” klub ima 81 bod na prvom mjestu na tabeli.

Atletiko je prekinuo niz od dve utakmice bez pobjede, a poslije 19. pojbede učvrstio se na četvrtom mestu na tabeli koje vodi u Ligu šampiona. Atletiko ima 64 boda, šest više od petoplasiranog Betisa, odnosno bod manje od trećeplasirane Sevilje.

Ekipa Dijega Simeonea ove sezone nije uspjela da odbrani titulu, ali je večeras pobedila Real prvi put od 2016. godine, a prvi put na domaćem terenu od 2015.