CG Live

Vaš pogled na grad

Najava događaja : INFO dan – Opština Pljevlja, UNDP

Obavještavamo sve zainteresovane sugrađane i medije da će se INFO dan o predstavljanju ključnih zahtjeva za prijavu na Javni poziv za subvencionisanje mjera za povećanje energetske efikasnosti u stambenom sektoru i smanjenje zagađenja u opštini Pljevlja, koji je Opština Pljevlja u saradnji sa UNDP-jem ranije raspisala, održati sjutra (15. februar), u sali Skupštine opštine Pljevlja, sa početkom u 12.00 časova.

Uvodno obraćanje, predstavljanje ključnih elemenata Javnog poziva, kao i prijavnog obrasca i metodologije rangiranja će dati koordinator Projektno-implementacione jedinice, Mervan Avdović.

Takođe, biće predstavljene posebne ponude banaka koje će biti partneri na realizaciji javnog poziva.

Prezentaciji Javnog poziva kroz INFO dan će prisustvovati svi članovi Projektno – implementacione jedinice, predstavnici banaka, UNDP-a, a svi zainteresovani građani i građanke će imati prostora da dobiju odgovore na pitanja koja se tiču Javnog poziva.

Javni poziv za subvencionisanje mjera za povećanje energetske efikasnosti u stambenom sektoru i smanjenje zagađenja koji je Opština Pljevlja objavila 9. februara, otvoren je do 21. marta 2022. godine.

Na Javni poziv mogu se prijaviti sve zainteresovane osobe koje su vlasnici/suvlasnici stambenih objekata individualnog ili kolektivnog stanovanja, u kojima borave, na području opštine Pljevlja. Podnosioci prijava mogu konkurisati za podršku – subvencionisanje realizacije jedne ili više mjera za povećanje energetske efikasnosti:

za porodične kuće (stambene objekte individualnog stanovanja)

za stanove (stambene objekte kolektivnog stanovanja).

Za realizaciju Javnog poziva, Opština Pljevlja je opredijelila početna finansijska sredstva u iznosu od 230.000 eura uz mogućnost uvećanja iznosa u toku trajanja Javnog poziva.

Javnim pozivom su precizno definisani uslovi koje zainteresovani građani/građanke moraju da ispune kao i potrebna dokumentacija.

Pozivamo vas da uzmete učešće u sjutrašnjem događaju.

Tekst Javnog poziva dostupan je OVDJE.

Kabinet predsjednika Opštine Pljevlja