CG Live

Vaš pogled na grad

Potpredsjednik Vlade Crne Gore na sastanku sa turskim investitorima

Ibrahimović na sastanku sa turskim investitorima. Potpredsjednik Vlade i ministar kapitalnih investicija mr Ervin Ibrahimović primio u posjetu Onura Topaca izvršnog direktora kompanije INVEO i potpredsjednika kompanije Anil Abbaka sa kojima je razgovarao o rezultatima dosadašnjeg poslovanja investitora na crnogorskom tržištu, ali i o planovima usmjerenim ka nastavku uspješne saradnje dvije prijateljske zemlje.

U fokusu srdačnog i otvorenog razgovora bili su tekući projekti iz oblasti energetike i saobraćaja i mogućnost o učestvovanju renomiranog turskog investitora u realizaciji istih, što bi bilo od velikog značaja za pospješivanje konkurencije  i rezultiralo uspješnom implementacijom projekata koji su pred nama.

Ibrahimović na sastanku sa turskim investitorima ocijenio je da Ulaganjem u  sport šaljemo jasnu poruku o važnosti unapređenja ovog ambijenta. Sa druge strane, drago mi je što smo otvorili teme o projektima u energetskom  i sektoru transporta. Ozbiljni I kredibilni investitori su dobrodošli, a unapređenje ekonomske i privredne saradnje su naš zajednički cilj, istakao je potpredsjednik Vlade.

Potpredsjednik Vlade Crne Gore na sastanku sa turskim investitorima

Ministar se zahvalio uvaženom gostu na iskazanom intersovanju za unapređenje saradnje, te iskoristio priliku da ga pozove da se uoči narednog sastanka jasno definišu projekti i naredni koraci po osnovu praktične konkretizacije već dobre saradnje.