CG Live

Vaš pogled na grad

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević svečano otvorio kružni tok u Boljačin dolu

Predsjednik Opštine Budve Marko Carević jutros je otvorio kružni tok u Boljačin dolu na gradskoj zaobilaznici, projekat vrijedan 393 hiljade eura. Na otvaranju se okupio veliki broj građana kao i čelni ljudi Opštine Budva.

U svom obraćanju predsjednik Opštine Budva je istakao da je i više nego zadovoljan jer je priveden kraju infrastrukturni projekat koji je od velike važnosti za Opštinu Budva.

  • Svakako da sam zadovoljan jer je ovo infrasturkturni projekat koji nam je bio potreban i na zadovoljstvo svih nas iz lokalne samouprave. Moram da se zahvalim nadležnom Sekretarijatu i samom sekretaru kao i svim zaposlenima jer je ovo primjer kako treba raditi. Kao što je sekretar rekao, puno problema je izazvalo neusvajanje budžeta i to nas je limitiralo, puno toga smo planirali, imamo problema, ali se nadam da ćemo u narednom periodu izaći iz tih problema. Veoma je važno da naši građani znaju da ono što smo obećali u predizbornoj kampanji, to smo i uradili. U svakom slučaju radujemo se i da ćemo današnjim puštanjem u funkcionisanje ovakvog projekta dati poruku da moramo biti zajedno bez obzira na sve različitosti i da niko nema pravo da osporava ili blokira rad. Mi smo ovjde da radimo u interesu građana i što se tiče i mene i Demokratskog fronta do zadnjih dana našeg bitisanja ovdje to će tako i biti. I ovo je primjer sve te naše priče. Tako da smo jako zadovoljni – zaključio je predsjednik Opštine Budva Marko Carević.

Prisutnima se obratio i sektretar Sekretarijata za investicije Opštine Budva Joko Popović koji je istakao da će ovakvih projekata biti i ubuduće.

-Sekretarijat za investicije je priveo kraju izgradnju kružnog toga, to je još jedan od infrastrukturnih projekata u nizu na koji se čekalo dugo godina. Napomenuo bih da se na izgradnju kružnog toka čekalo i u Petrovcu i Bečićima, a napokon završavamo i ovaj u Boljačin dolu. Što se tiče saobraćajnig rešenja imaćemo mnogo bolje i sigurnije saobraćajno rešenje kako za korsnike putničkih vozila tako i za pješake. Sekretarijat za investicije nastavlja sa svojim aktivnostima tako da će ovakvih projekata biti i ubuduće – istakao je sekretar Sekretarijata za investicije Joko Popović.