CG Live

Vaš pogled na grad

Rasvijetljeno više imovinskih delikata

Službenici Uprave policije su u Bijelom Polju i Rožajama rasvijetlili četiri krivična djela teška krađa i lišili slobode šest izvršilaca ovih djela a protiv jednog podnijeli krivičnu prijavu.

Naime, bjelopoljska policija je u kratkom roku rasvijetlila dva krivična djela teška krađa koja su izvršena na štetu dvije ženske osobe. Krivična prijava je podnijeta protiv A.B. koji je, kako se sumnja, od ženske osobe na ulici otuđio novčanik.

Zbog sumnje da su izvršili tešku krađu lišeni su slobode D.R. i A.B. i njima je nakon privoda nadežnom sudiji za istragu određen pritvor. Sumnja se da su oni od ženske osobe na ulici otuđili novčanik i telefon. Dio otuđenih stvari iz oba događaja je pronađen i vraćen vlasnicama.

Rožajska policija je rasvijetlila dvije teške krađe i lišila slobode četiri osobe. Zbog teške krađe lišeni su slobode P.M. i R.T. a koju su izvršili na način što su iz podruma porodične kuće otuđili različite stvari i predmete koji su u daljim radnjama policije pronađeni i biće vraćeni vlasniku.

Zbog sumnje da iz porodične kuće otuđili alate i elektromotore vrijedne oko 2.000 eura uhapšeni su S.R. i B.F. Oni su, sumnja se, jedna od otuđenih predmeta prodali jednom licu za iznos od 80 eura.