CG Live

Vaš pogled na grad

Uhapšen Budvanin, pronađeno 50 grama marihuane i pola grama kokaina

Zbog šest krivičnih djela u Baru odgovaraće četiri osobe

Barska policija je podnijela krivične prijave protiv četiri osobe koje se sumnjiče za šest krivičnih djela.

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa krivična prijava je podnijeta protiv F.N. (54). On je iz parkiranog vozila koje je bilo otključano otuđio mobilni telefon.

S.B. (51) iz Republike Albanije se sumnjiči za krivično djelo krađa i on je lišen slobode. Sumnja se da je ovo lice iz dvorišta porodične kuće oštećenog otuđilo više komada građevinskog alata.

Za krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici odgovaraće G.S. (37). On je oštećenoj uputio riječi prijeteće sadržine koje su kod nje izazvale osjećaj ugroženosti lične bezbjednosti. Po nalogu tužioca G.S. je lišen slobode.

Osim toga, policija je u Baru lišila slobode lice za kojim je bila raspisana lokalna potraga. E.M. (45) iz Bosne i Hercegovine sa boravkom u Baru se sumnjiči za tri krivična djela prevara i on je priveden Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru.

U postupku do podnošenja krivičnih prijava utvrđeno je da je E.M. u februaru i martu ove godine preuzeo putnička motorna vozila od tri oštećena lica koja je održavao u zabludi, a vozila prodao trećim licima radi sticanja protivpravne imovinske koristi u iznosu od oko 12.000 eura.