CG Live

Vaš pogled na grad

Teme koje su danas razmatrane na sastanku direktora Uprave javnih radova Bora Lučića i pomoćnice direktora za kapitalne projekte Bojane Mitrić sa predstavnicima Opštine Nikšić, na čelu sa koordinatorom opštine Markom Perunovićem, tiču se rješavanja aktuelnih pitanja na tekućim kapitalnim projektima i inteziviranje infrastrukturnog razvoja Nikšića. Delegacija lokalne uprave istakla je potrebu za daljim unapređenjem saobraćajne, komunalne i druge infrastrukture na području ove opštine, sa posebnim osvrtom na realizaciju projekta za izgradnju Doma starih, Lokalnog radia – Televizijskog centra Nikšić kao i rekonstrukciju zapadne tribine stadiona FK „Sutjeska“. S tim u vezi, predstavnici Opštine Nikšić su istakli odličnu saradnju sa Upravom javnih radova, koja je u prethodnom periodu realizacijom kapitalnog budžeta podstakla unapređenje lokalne i ostale infrastrukture, dok će se kroz nabavku opreme za bolnicu poboljšati i zdravstveni sistem ove opštine.

Saopštenje: Direktor Lučić i predstavnici Opštine Nikšić razgovarali o infrastrukturnom razvoju ove opštine

Teme koje su danas razmatrane na sastanku direktora Uprave javnih radova Bora Lučića i pomoćnice direktora za kapitalne projekte Bojane Mitrić sa predstavnicima Opštine Nikšić, na čelu sa koordinatorom opštine Markom Perunovićem, tiču se rješavanja aktuelnih pitanja na tekućim kapitalnim projektima i inteziviranje infrastrukturnog razvoja Nikšića.

Delegacija lokalne uprave istakla je potrebu za daljim unapređenjem saobraćajne, komunalne i druge infrastrukture na području ove opštine, sa posebnim osvrtom na realizaciju projekta za izgradnju Doma starih, Lokalnog radia – Televizijskog centra Nikšić kao i rekonstrukciju zapadne tribine stadiona FK „Sutjeska“.

S tim u vezi, predstavnici Opštine Nikšić su istakli odličnu saradnju sa Upravom javnih radova, koja je u prethodnom periodu realizacijom kapitalnog budžeta podstakla unapređenje lokalne i ostale infrastrukture, dok će se kroz nabavku opreme za bolnicu poboljšati i zdravstveni sistem ove opštine.