CG Live

Vaš pogled na grad

Šavnik u ritmu Evrope

Potpisivanjem ugovora sa predstavnicima projekta ,,Crna Gora u ritmu Evrope”, Opština Šavnik je omogućila djeci sa područja ove opštine učestvovanje u najvećem muzičkom takmičenju u Evropi, namjenjenom djeci uzrasta od 12 – 21 godine, koja posjeduju talenat za pjevanje ili ples.

Kao najveće muzičko takmičenje ovaj televizijski format podržan je od strane Ambasadora zemalja Evrope, EU, Australije i Izraela.

Djeca i omladina mogu se prijaviti slanjem poruke na instagram nalogu Ritam Evrope (@ritamevrope) ili br.tel: +381/606555013 ( viber/whatsapp). Djeca koja se prijavljuju za pjevanje treba da pošalju video ne duži od 1 min. izvodeći pjesmu po želji bez matrice i prateće muzike predhodno se predstavivši imenom i prezimenom , godinom rođenja i gradom iz kojeg dolaze, djeca koja se prijavljuju za ples ne šalju video već samo poruku. Poruka treba da sadrži ime i prezime, godina rođenja i grad iz kojeg dolaze. Ukoliko se prijavljuju kao plesna grupa mogu se prijaviti sa jednog naloga tako što će u poruci napisati sve ove podatke za svakog člana od grupe. Plesači sa sobom na USB treba da ponesu muziku uz koju će plesati. Ukoliko djeca nijesu u mogućnosti da se prijave elektronskim putem mogu se prijaviti na samoj audiciji koja će se održati 08.02.2022. godine u 12:00h u sali Opštine Šavnik.