CG Live

Vaš pogled na grad

BJELOPOLJSKI DPS ODGOVORIO FRONTU: TRAŽE ALIBI ZA NOVI IZBORNI PORAZ

Bjelopoljski odbor Demokratske partije socijalista saopštio je da je počela kampanja protiv te partije o “nekakvim spiskovima ličnih karata” i da tradicionalni protivnici te partije moraju da traže alibi za, kako navode, predstojeći poraz na izborima 30. avgusta.

Iz bjelopoljskog DPS-a naglašavaju da je za očekivati da su, kao “dominantna i ozbiljna partija” na političkoj sceni, započeli kampanju u susret parlamentarnim izborima koji se održavaju za nešto manje od dva mjeseca.

Poručili su da im neće biti teško, “obzirom da će umjesto poruka sa govornica, postignuti rezultati u Bijelom Polju govoriti za njih”.

Javni spiskovi i iznošenje stavova, ističu u bjelopoljskom DPSu, su samo potvrda otvorenosti i jačine te partije.

“Konstatacija da DPS više nikom ne vjeruje na riječ da će nam dati podršku zbog učešća na litijama, nije u vezi sa stvarnošću, o čemu najbolje govore i nedavni potpisi prosvjetnih i zdravstvenih radnika. Upravo takav vid javnog iznošenja stavova je samo po sebi dokaz otvorenosti i jačine naše partije, posebno u dijelu poštovanja drugačijeg mišljenja. Naravno, uvijek će se naći oni koji će sebi dati na značaju pokušavajući da na račun navodnih pritisaka DPS-a iznude nešto od naše političke konkurencije, ne bi li ostvarili svoje sitne lične interese”, kazali su iz DPS-a.

Naglasili su da su rezultati koje su oni postigli u Bijelom Polju za ponos i da im daju za pravo da očekuju veliku podršku na predstojećim izborima.

“I ovog puta, kao i svakog do sada, rezulat će biti isti, jer građani prepoznaju i žele koncept građanskog društva, a ne retrogradne politike koja nas vuče unazad. Sve ono što smo uradili u prethodnom periodu za naš grad, sve benefite realizacije velikog broja projekata, posebno onih infrastrukturnih, imaće svi naši sugrađani, pa čak i vi, ma koliko zatvarali oči pred njima i bez obzira koliko se trudili da to sve negirate. Prevaziđene i deplasirane teze o nekakvim ličnim kartama slobodno koristite kao alibi i ovog puta. Trebaće vam”, zaključili su iz DPS-a.