CG Live

Vaš pogled na grad

DR NIŠAVIĆ: POLICIJA SE POTČINILA JEDNOJ PARTIJI I NJENOM PREDSJEDNIKU

Predsjednik OO SNP Bijelo Polje dr Radosav – Rašo Nišavić, najoštrije osuđuje kako je rekao nezakonite i politički motivisane odluke i progon sveštenstva i monaštva. On je kazao da uručeno rješenje o protjerivanju Igumanu manastira Zlateš Nikolaju Stamatoviću iz Crne Gore, jasno potvrđuje da se garnitura u vrhu vlasti itekako plaši litija.

“Još jednom, postalo je jasno da se rukovodstvo policije potpuno potčinilo jednoj partiji i njenom predsjedniku. Ministar Nuhodžić se po ko zna koji put stavio u službu čovjeka koji je izgubio politički i državnički kompas, partijskog predsjednika kome ne smetaju ni korupcija ni kriminal, već mirno i dostojanstveno okupljanje sopstvenog naroda”, naveo je Nišavić.

On je saopštio da će kako ističe, SNP zajedno sa građanima nastaviti dostojanstvenu odbranu vrijednosti jedine kanonski priznate pravoslavne crkve. “Predsjednik, koji još nije shvatio da je njegova strahovlada okončana, neće nas zaplašiti. Naprotiv, Crna Gora se brani i braniće se mirom, onako kako to hiljade ljudi već mjesecima i rade”, zaključio je dr Nišavić u izjavi dostavljenoj Vijestima iz Bijelog Polja.