CG Live

Vaš pogled na grad

PERIŠIĆEVA SRPSKA ALTERNATIVA IZLAZI NA LOKALNE IZBORE U BUDVI I ANDRIJEVICI

Glavni odbor Srpske Alternative donio je odluku o učestvovanju partije na lokalnim izborima u Budvi i Andrijevici, koji će biti održani 30. avgusta zajedno sa parlamentarnim izborima.
“Imajući u vidu da su se formiranjem inicijativnih odbora u tim Opštinama stekli uslovi da možemo računati na određenu podršku građana, zbog njihovih očekivanja Srpska Alternativa je odlučila da učestvuje u izbornoj utakmici, a nša partija je spremna da razgovara i o eventualnoj koalicinoj saradnji, pa i taj modalitet nastupa nije isključen. Za Srpsku Alternativu na svim nivoima jedino nije realna i prihvatljiva koalicija sa Demokratskim frontom, koji je odbijanjem da participira u izvršnoj vlasti, zašta je nekoliko puta imao ispruženu ruku najjače crnogorske partije, najodgovorniji za situaciju u kojoj se nalazi srpski narod”, poručili su iz SA.
Na preporuku Glavnog odbora, Predsjedništvo je ovlastilo predsjednika Svetislava Perišića, da pregovara sa ostalim političkim partijama, te o ishodu obavijesti stranačke organe, koji će donijeti konačnu odluku.