CG Live

Vaš pogled na grad

Bjelopoljac Emir Ćatović glumi u telenoveli “Pogrešan čovjek”.

Preksinoć na RTL televiziji i sinoć na Prvoj televiziji počelo je emitovanje  telenovele “Pogrešan čovjek” u kojoj glavnu ulogu glumi bjelopoljac Emir Ćatović.

Pogrešan čovjek je hrvatsko-srpska telenovela nastala prema ideji kreativne producentice Jelene Veljače.

Seriju rade hrvatska RTL televizija i srpska Prva televizija.

Serija prati priču samohrane majke Lee, koja mora svladati svoj najveći strah i traumu kako bi se suočila s davno zaboravljenim ocem njezine kćerke, čovjekom za kojeg vjeruje da ju je silovao prije 16 godina. On je sada jedini koji može spasiti život njezinom djetetu.

Zoe je tinejdžerka, buntovnica, puna života, smrtno je bolesna i potrebna joj je transplantacija bubrega. Od trudnoće i Zoinog rađanja, njena majka Lea nikome nije rekla tko je zapravo Zoin otac. Svih ovih godina pokušavala je zaboraviti svoju najveću traumu i čovjeka koji je odgovoran za to, čovjeka koji ju je napastovao prije 16 godina.

Njezina mržnja prema njemu je duboka i iskrena, nikada se nije potpuno oporavila od te noći, ali ovaj put nema izbora, on je jedini koji može donirati organ i spasiti bolesnu djevojčicu. Ali, kako život uvijek piše nepredvidljive priče, tako će i Leina potraga za ocem djeteta pokazati da svaka priča ima dvije strane…

Glavne uloge u ovoj hit seriji pripali su Emiru Ćatoviću i Ivani Rošćić.

Emir Ćatović je rođen 1988. godine u Bijelom Polju.

Diplomirao je 2011. godine na Fakultetu dramskih umjetnosi na Cetinju u klasi redovnog profesora Branimira Popovića.