CG Live

Vaš pogled na grad

BJELOPOLJAC TOMISLAV VOJINOVIĆ VELIKI ZALJUBLJENIK U BJELASICU

Tomislav – Tomo Vojinović iz Ravne Rijeke od malih nogu je veliki zaljubljenik u Bjelasicu.

Ovaj šezdesetdvogodišnji ugledni domaćin, koji je rođen i dobar dio života proveo u živopisnom selu Majstorovina, svakodnevno uživa u prirodnim ljepotama ove prelijepe planine, za koju ga kako ističe vežu najljepše uspomene.

Vojinović je strastveni lovac, pa je u lovnoj sezoni nedjelja dan koji je isključivo rezervisan za te aktivnosti, a pored toga ljubitelj je i skijanja, te jedva čeka otvaranje novog Ski centra na Bjelasici, čime će se ispuniti njegovi dječački snovi.

On naglašava da će se valorizacijom ovog projekta, uticati na poboljšanje ekonomske slike Bijelog Polja i u tom smislu pozdravlja napore Vlade Crne Gore i lokalne uprave da se radovi što prije privedu kraju.

“Planina je najzdravije i najljepše mjesto za život, pa apelujem na svoje sugrađane da što više vremena provode na Bjelasici, prije svega zbog zdravlja i održavanja dobre fizičke kondicije”, poručuje Vojinović, koga je danas fotoreporter Vijesti iz Bijelog Polja uslikao ispred njegove kolibe, čija su vrata za putnika namjernika uvijek otvorena.