CG Live

Vaš pogled na grad

DONACIJA “BANA”: BESPLATINI LIJEKOVI ZA OBOLJELE OD KORONE U APOTECI “GUŠMIROVIĆ”

Na osnovu donacije Bošnjačko američke nacionalne asocijacije – BANA, koja je uplatila svoju prvu tranšu podrške i pomoći građanima Sandžaka u borbi protiv pandemije izazvanom korona virusom Covid-19, Muftijstvo sandžačko u saradnji sa CHR Hajratom obezbijedili su lijekove za oboljele od ovog virusa u južnom Sandžaku, saopšteno je iz Muftijskog sandžačke kancelarije.
Svi pacijenti koji su, kako navode, iskušani ovom opakom bolešću mogu besplatno preuzeti potrebne lijekove na sljedećim adresama: apoteci Kardović u Rožajama, apoteci Puls medica u Beranama, apoteci Necesse u Gusinju, apoteci Benu u Plavu, apoteci Gušmirović u Bijelom Polju i apoteci Zu Prima S u Pljevljima.
U saopštenju se navodi da će kancelarija CHR HAJRATA u Petnjici pružiti svu potrebnu pomoć za stanovnike Bihora.
“Što se tiče gradova u sjevernom Sandžaku( Novom Pazaru, Tutinu i Sjenici) BANA je podržala već započetu akciju Hajrata na polju obezbjeđivanja potrebnih terapija za oboljele od Covid-19”, poručili su u saopštenju.
“Iskrena zahvalnost svim donatorima iz cijelog svijeta na velikoj podršci koju upućuju ovih dana Sandžaku uz nadu da će Bog dati izlaz iz ovog iskušenja koje je zadesilo cijelo čovječanstvo”, zaključuju.