CG Live

Vaš pogled na grad

“HELP” DONIRAO BEBI PAKETE ZA SOCIJALNO UGROŽENE I PRIPADNIKE RE POPULACIJE

Organizacija “Help” i Njemačka vlada, donrali su Opštinskoj organizaciji Crvenog krsta Bijelo Polje 22 bebi paketa za pripadnike RE populacije i socijalno ugrožene sugrađane, koji imaju djecu starosti do godinu dana.
Koordinator Opštinske organizacije Crvenog krsta Bijelo Polje Mašan Živković zahvalio se donatoru ističući da ovo nije jedina donacija Help-a i Njemačke vlade za pripadnike RE populacije.
“Nadam se da će se ova saradnja nastaviti i u narednom periodu na zadovoljstvo korisnika kojima je pomoć neophodna. Dvanaest bebi paketa podijelili smo pripadnicima RE populacije, uz pomoć Dženade Rizvanović, dok će ostalih 10 biti podijeljeno roditeljima koji su trenutno u lošijoj finansijskoj situaciji i kojima će ova pomoć značiti”, kazao je on.
Živković je dodao da opštinski Crveni krst i lokalna samouprava u saradnji sa partnerima daju dodatne napore kako bi tokom pandemije korona virusa obezbijedili dodatnu podršku za sve sugrađane, kojima je ona potrebna, te da posebnu pažnju poklanjaju ranjivim grupama stanovništva.