CG Live

Vaš pogled na grad

JOŠ JEDNA AKCIJA PRIKUPLJANJA POMOĆI ZA LIJEČENJE DAMJANA RANITOVIĆA

NVO “Jači nego juče” organizuje humanitarno takmičenje u funkcionalnom fitnesu “Jako za Damjana” sjutra, u srijedu, od 18 časova na glavnom gradskom stadionu u Baru.

“Našem mladom sugrađaninu Damjanu Ranitoviću, porijeklom iz Bijelog Polja koji se bori sa opakom bolešću, u ovim teškim trenucima, podrška je najpotrebnija. Tako smo odlučili da za naš treći rođendan organizujemo takmičenje “Jako za Damjana” koje će biti humanitarnog karaktera. Visinu kotizacije takmičari sami određuju, prema svojim mogućnostima, a sva prikupljenja sredstva biće namijenjena za pomoć u liječenju”, navode iz ove NVO.

Sportisti pozivaju sve ljude dobre volje, koji žele da pruže podršku, bilo kao takmičari ili kao gledaoci da budu sa njima 09. septembra, kako bi svi zajedno pomogli Damjanu da istraje u njegovoj najvažnijoj borbi.

“Jači nego juče! Naš slogan govori o našoj misiji, o onome čemu težimo, o onome što treba da bude pokretačka snaga svih nas. Godinama unazad, vrijedno radimo i trudimo se da opravdamo ono što predstavljamo. Najbolji pokazatelji našeg uspjeha su istrajnost i rezultat. U trenutku kad svijet prolazi kroz nepoznanicu, koju smo do sada sreli samo u filmovima, svjesni smo da i neki najljepši trenuci, koje inače proslavljamo na uobičajen način, moraju biti prilagođeni momentumu. Srećni smo i ponosni na sve što smo postigli, a naš cilj je da tako i nastavimo. Svaka novost u našoj okolini, podstiče nas da širimo vidike, rađaju se nove ideje, grade se novi mostovi… Ovom prilikom, ograničeni cjelokupnom situacijom oko nas, dok tragamo za načinom koji omogućava da u teškim trenucima budemo pribrani i najjači kad je najpotrebnije, pokušaćemo da izgradimo jedan most do humanosti. Naš skromni gest je samo jedan u moru gestova, svih dobronamjernih ljudi i onih koji žele da pomognu. Uvijek ćemo biti na onoj strani koja pruža ruku i oslonac za one kojima je to potrebno, sve dok ne budu stali rame uz rame zajedno sa nama, kako bismo uspjeli da pomognemo i još nekome. To je naš moto, da svakim danom budemo još bolji, Jači nego juče”, zaključuju aktivisti NVO “Jači nego juče”.