CG Live

Vaš pogled na grad

POLICIJA RASVIJETLILA ŠEST TEŠKIH KRAĐA

Bjelopoljska policija je rasvijetlila šest teških krađa i podnijela šest krivičnih prijava protiv tri osobe.

“Sumnja se da su L.R. (16), I.C. (21) i S.D. (40) od početka godine, koristeći podesna sredstva vršili provale u više ugostiteljskih objekata, jedan auto centar i jedan hotel i otuđili lap top, dva tableta, mobilni telefon, kao i novac iz više aparata za klađenje. Kriminalistička obrada koju je policija sprovela ukazala je na sumnju da je L.R. samostalno izvršio kri krivična djela krađa na štetu dva ugostiteljska objekta i jednog auto centra”, saopšteno je iz policije.

Sumnja se da je I.C. izvršio krivično djelo teška krađa, kao i krivično djelo teška krađa u saučesništvu sa L.R., a na štetu jednog ugostiteljskog objekta.

Takođe se kriminalističkom obradom došlo do sumnje da je S.D. (40) izvršio krivično djelo teška krađa u saučesništvu sa L.R. na štetu jednog hotela.

“Osim toga, bjelopoljska policija je sprovodeći aktivnosti na suzbijanju tzv. ulične prodaje narkotika kontrolisala putničko motorno vozilo u kojem se na mjestu suvozača nalazio V.O. Kod njega su pronađena dva pvc pakovanja sa manjom količinom opojne droge kokain. Protiv ovog lica je podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga”, piše u saopštenju.