CG Live

Vaš pogled na grad

PREDSTAVLJAMO: ALDEN RAMOVIĆ JEDAN OD NAJUSPJEŠNIJIH MLADIH SUGRAĐANA

Alden Ramović je rođen u Bijelom Polju, gdje je završio Osnovnu školu i Gimnaziju ,,Miloje Dobrašinović”.

Student je završne godine Ekonomskog fakulteta u Podgorici.

Izvršni je direktor firme “RAMS Explorer”, koja je vlasnik prve turističke agencije u Bijelom Polju, te jedna od prvih agencija na sjeveru Crne Gore.

Pored rada u turističkoj agenciji, aktivno se bavi fudbalom. Igrač je OFK Borac iz Bijelog Polja i jedan je od najboljih strijelaca Udruženja klubova sjever Fudbalskog saveza Crne Gore. Takođe, aktivan je i u vođenju kluba, na poziciji predsjednika skupštine kluba.

Osim formalnih znanja koja stiče na fakultetu, smatra da je veoma bitno da čovjek nove stvari uči svakodnevno, pa je učestvovao je u aktvinostima na brojnim projektima kako na međunarodnom, tako i lokalnom nivou, sa temama u oblasti preduzetništva i turizma.

Rad na raznim projektima omogućio mu je obilazak velikog broja država Evropske unije i okruženja, od kojih su: Španija, Njemačka, Austrija, Mađarska, Slovenija, Italija. Govori engleski jezik i pohađa kurs italijanskog.

Želja mu je da nauči što više stranih jezika i unaprijedi poslovanje svoje agencije.

U slobodno vrijeme bavi se društveno – korisnim aktivnostima i zajedno sa svojim prijateljima promoviše rekreativni sport i Bijelo Polje.