CG Live

Vaš pogled na grad

Suđenje Enesu Memiću:Svjedok rekao da je vidio krvavog vozača “golfa 2”

Bjelopoljac Rade Čukić ispričao je da je 22. jula 2015. godine u predvečernjim satima vidio krvavog vozača “golfa 2”, kako velikom brzinom vozi kroz Pavino Polje prema Kovrenu prenosi portal Vijesti.

On je to izjavio danas u Višem sudu u Bijelom Polju, u nastavku suđenja Enisu Memiću(33)iz Brodareva, optuženom da je tog dana oko 19.40 časova na regionalnom putu Slijepač most – Pljevlja “golfom 2” usmrtio policajca Irfana Kujovića (42).

“Golf 2”, kojim je prema optužnici usmrćen policajac, pronađen je poslije oko deset mjeseci, spaljen i isječen u jednoj vrtači, u dijelu između Bijelog Polja i Brodareva.

“Vidio sam “golf2” na kojem je bila polomljena šoferšajbna i uvijen krov, bez registarskih oznaka, koji se kroz Pavino polje kretao velikom brzinom. Na njegovim rukama i šortsu sam primijetio krv”, kazao je svjedok Čukić.

Trojica državljana Srbije Srđan Jelisijević, Milan i Bojan Trifunović ispričali su da su prije tog dana nekom licu u Prijepolju prodali “golf 2”, tvrdeći da ne znaju čak ni ime kupca, niti se sjećaju kako je izgledao.

“Golf 2” je nađen poslije nesreće nađen zapaljen u jednoj šumi kod Pavinog polja, a Memić je tokom suđenja tvrdio da nema nikakve veze sa događajem, i da je tog dana prešao granicu sa Srbijom u Dobrakovu, pješice, a da ga je u nastavku puta vozio njegov brat Bahrudin.

Istu priču ponovio je i Bahrudin.

Prema optužnici, Memić je Kujovića udario automobilom na regionalnom putu Slijepač most – Pljevlja, dok je policajac pokušavao da zaustavi vozilo radi kontrole, a zatim pobjegao.

Dalje se navodi da se braća Memić, po povratku iz Podgorice u nekom trenuktu razdvajaju, Bahrudin nastavlja put preko graničnog prelaza Dobrakovo, a optuženi vozilom “golf 2”, preko regionalnog puta Slijepač most – Pljevlja, gdje je i udario policajca Kujovića.

Suđenje se nastavlja u srijedu.

Izvor:vijesti.me