CG Live

Vaš pogled na grad

Susret Ibrahimović - Dhananjoy Kumar Das

Susret Ibrahimović – Dhananjoy Kumar Das

Potpredsjednik Vlade Ibrahimović sastao se danas sa potpredsjednikom korporacije za investicije i razvojne projekte LNG Alliance Dhananjoy Kumar Dasom.

U toku otvorenog razgovora, potpredsjednik korporacije LNG Alliance, kompanije koja je već prisutna na crnogorskom tržištu, a zainteresovana je za ulaganja u crnogorske infrastrukturne projekte, potpredsjedniku Vlade je izložio kratku prezentaciju djelokruga aktivnosti svoje kompanije.

Kao jedan od prioriteta, u ovoj fazi razgovora sa potpredsjednikom Vlade, Das je istkao rastući obim aktivnosti na polju ulaganja u velike energetske infrastrukturne projekte i naglasio zainteresovanost i moguću saradnju na nekom od ključnih projekata prvenstvno u tom sektoru.

Potpredsjednik Vlade je istakao da je energetska stabilnost cilj svake Vlade u svijetu, naročito u vremenima zdravstvene i ekonomske krize kojima smo svjedoci i da je priča o partnerstvu sa renomiranim kompanijama dočekana sa velikom afirmacijom za dalje razgovore.

Ministar Ibrahimović je izrazio spremnost za što skoriji nastavak razgovora i pozvao potpredsjednika kompanije LNG Alliance da, nakon inicijalnog sastanka, započnu narednu fazu razovora kako bi se saradnja sa  kredibilnim i pouzdanim partnerom na obostrano zadovoljstvo konkretizovala.