CG Live

Vaš pogled na grad

Ušće fest

Sada već tradicionalni festival ”Ušće fest Bijelo Polje” održan je prvi put 2014.godine na najljepšoj lokaciji za festivalske programe na sjeveru Crne Gore, na ušću rijeke Bistice i Lima.

Čekalo se decenije na ovakvu ideju, da se ljudima pokaže da je ušće dar prirode i da je na nama da ga turistički i kulturno valorizujemo, unaprijedimo lokalitet sa potrebnim sadržajima, i obezbijedimo da ono ne samo kroz festival ”Ušće fest” već i svakodnevno tokom ljetnjih dana bude mjesto za porodični odmor, kao i idealno mesto za kamp naselje u našem gradu.

”Ušće fest Bijelo Polje”  nudi spoj sporta i kvalitetne muzike.

U dijelu muzičkog programa, nastupaju najbolje rengirani DJ-evi kao i bendovi iz okruženja.

Glavni koncert 2014.godine rok grupa ’’CRVENA JABUKA’’ i glavni koncert 2015.godine rok grupa ”RIBLJA ČORBA”, spektakl uz njihove najveće hitove trajao je dugo posle ponoći.

Cilj ovog festival je da ostavi i privuče pažnju velikog broja ljudi, i tako je dobio status jednog od posećenijih festivala na sjeveru Crne Gore.  Festival ”Ušće fest Bijelo Polje” pomera i briše granice,  povezuje ljude različitih vjere, kultura.. Stvorili smo festival koji pripada isključivo mladima, a sa druge strane festival koji je otvoren za sve ljude dobre volje bez obzira na godine.