CG Live

Vaš pogled na grad

VEČERAS NEKOLIKO ULICA U RASOVU DOBILO JAVNU RASVJETU: PREDSJEDNIK MJESNE ZAJEDNICE PORUČIO DA GA NE ZANIMA POLITIKA VEĆ PROBLEMI MJEŠTANA

Rukovodstvo Mjesne zajednice Rasovo u saradnji sa bjelopoljskom lokalnom upravom unapređuje infrastrukturu na cijeloj teritorije najveće MZ na području naše Opštine.

Tako je večeras nekoliko ulica dobilo javnu rasvjetu, čime je riješen dugogodišnji problem mještana dijela naselja Bogaz, Francuska mahala i ulice koja vodi prema Donjem Rasovu.

“Mi ne dijelimo ljude po političkoj pripadnosti i to ostavljamo političarima, a za nas su svi građani isti. Zaslužujemo svi zajedno bolje uslove, na čemu predano radimo. Hvala svima koji pomažu napredak Rasova, pa i onima koji dođu vikendom iz Podgorice, kako bi se slikali pored onog što naporno radimo mi koji živimo u Rasovu”, kazao je predsjednik Savjeta MZ Mirko Luković.

On je naglasio da je uspjeh svega što rade zajednički, te da je stvaranje boljih životnih uslova u Rasovu prioritet u radu rukovodstva Mjesne zajednice.