CG Live

Vaš pogled na grad

VELIKI BROJ BJELOPOLJACA UČESTVUJE U AKCIJI PRIKUPLJANJA NOVČANE POMOĆI ZA LIJEČENJE DAMJANA RANITOVIĆA

Veliki broj naših sugrađana uključio se u akciju prikupljanja pomoći za Damjana Ranitovića, oboljelog od Juingovog sarkoma, teškog oblika malignog tumora kostiju.

Kako je za Vijesti iz Bijelog Polja saopštila koordinatorka humanitarne grupe koja obilazi područje grada Dijana Baričević, veoma su zadovoljni kako Bjelopoljci reaguju u ovoj situaciji, pa su za kratko vrijeme prikupili značajna sredstva, koja kako je naglasila su samo mali dio od potrebnog, te očekuju da se uključi još više pojedinaca, posebno privrednika.

“Naši volonteri su svakodnevno na terenu i mogu se vidjeti na svim javnim mjestima u gradu, prisutni su i ispred velikih trgovinskih lanaca, a kutije u koje se može ostaviti dobrovoljni prilog postavljene su u marketima “Franca”, koji se nalaze u poslovnom centru “Forum”, ulici Treće Sandažačke, Rakonjama i Rasovu”, kazala je ona.

Baričević podsjeća da se uplate iz Crne Gore za pomoć Damjanu mogu izvršiti na broj žiro – računa: 565-0200100011050-32 (Lovćen banka), na ime Vjera Ranitović.