CG Live

Vaš pogled na grad

VIJESTI IZ BIJELOG POLJA POMAŽU DA SE RIJEŠI PROBLEM U NAJVEĆOJ MZ: LEPEZE ILI OBORENI IVIČNJACI U RASOVU?

Nakon peticije velikog broja mještana Rasova, ekipa VBP je na licu mjesta istražila problem sa kojim se oni suočavaju.

U pitanju je izmjena plana izgradnje pristupnih puteva. Umjesto asfaltnog prilaza odlučeno je da se grade oboreni ivičnjaci. Međutim, mišljenje građana je podjeljeno, jedan dio njih podržava izgradnju oborenih ivičnjaka dok su drugi uporni da se grade lepeze.

Neki od građana su mišljenja da projektant nikada nije izašao na teren već da je plan rađen na osnovu satelitskih snimaka.

Ono što je evidentno jeste da se radovi izvode kvalitetno zbog čega je vjerovatno I probijen rok za izgradnju ove saobraćajnice.

Portal VBP je došao do nezvaničnih informacija da je danas na sastanku predsjednik opštine Petar Smolović iskazao visok nivo interesovanja da se ovaj problem riješi i da svi žitelji rasova budu zadovoljni.

Sjutra će biti održan sastanak sa građanima i projektantima kako bi se što prije ovaj problem prevazišao, a VBP će obavjestiti javnost o ishodu sastanka i pratiti ovu temu do završetka radova.

VIJESTI IZ BIJELOG POLJA POMAŽU DA SE RIJEŠI PROBLEM U NAJVEĆOJ MZ: LEPEZE ILI OBORENI IVIČNJACI U RASOVU?Nakon peticije velikog broja mještana Rasova, ekipa VBP je na licu mjesta istražila problem sa kojim se oni suočavaju. U pitanju je izmjena plana izgradnje pristupnih puteva. Umjesto asfaltnog prilaza odlučeno je da se grade oboreni ivičnjaci. Međutim, mišljenje građana je podjeljeno, jedan dio njih podržava izgradnju oborenih ivičnjaka dok su drugi uporni da se grade lepeze. Neki od građana su mišljenja da projektant nikada nije izašao na teren već da je plan rađen na osnovu satelitskih snimaka. Ono što je evidentno jeste da se radovi izvode kvalitetno zbog čega je vjerovatno I probijen rok za izgradnju ove saobraćajnice. Portal VBP je došao do nezvaničnih informacija da je danas na sastanku predsjednik opštine Petar Smolović iskazao visok nivo interesovanja da se ovaj problem riješi i da svi žitelji rasova budu zadovoljni.Sjutra će biti održan sastanak sa građanima i projektantima kako bi se što prije ovaj problem prevazišao, a VBP će obavjestiti javnost o ishodu sastanka i pratiti ovu temu do završetka radova.

Gepostet von Vijesti iz Bijelog Polja am Dienstag, 4. August 2020