CG Live

Vaš pogled na grad

GOGIĆ: ZBOG UPRAVLJANJA VOZILOM POD DEJSTVOM DROGE I ALKOHOLA I PREBRZE VOŽNJE PROCESURANA TRI LICA

Zbog upravljanja vizilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i prebrze vožnje, bjelopoljska policija je za svega nekoliko sati procesuirala tri lica, kazao je za Vijesti iz Bijelog Polja, komandir Danko Gogić.
“Službenici CB Bijelo Polje su dana 04.07.2020 godine u 01⁰⁸ časova prilikom kontrole saobraćaja lišili slobode lice Ć. K. (39) iz Bijelog Polja, jer je isti zatačen da upravlja sa PMV pod dejstvom alkohola u organizmu u iznosu od 2.27 g/kg, dana 03.07.2020 godine u 23³⁰ časova PS CB Bijelo Polje, lišili su slobode lice M. A. (19), iz Bijelog Polja, jer je isti zatečen u saobraćaju da upravlja sa PMV pod dejstvom psihoaktivnih supstanci u organizmu, jer je isti odbio da se podvrgne testu na droge, a dana 03.07.2020 godine u 16⁰⁵ časova PS CB Bijelo Polje lišili su slobode lice M. A. (38) iz Berana, jer je isti prilikom kontrole saobraćaja zatečen da se na Magistralnom putu Berane- Bijelo Polje u mjestu Poda, sa PMV kretao brzinom od 124 km/h a gdje je vidno istačenim saobraćajnim znakom najviša dozvoljena brzina ograničena na 60 km/h”, rekao je Gogić.
On je saopštio da su sva tri lica sprovedena kod nadležnog sudije za prekršaje u Bijelom Polju, koji će se naknadno izjasniti o preduzetim kaznenim mjerama prema počiniocima navedenih prekršaja.