CG Live

Vaš pogled na grad

DIZAJNERKA ANJA ADAMOVIĆ PREDSTAVILA KOLEKCIJU “IZNAD DUGE”

U sklopu završne večeri Master Montenegro Fashion Week-a naša sugrađanka, dizajnerka Anja Adamović je predstavila svoju novu kolekciju pod nazivom “Iznad duge”.
Iznad duge je kolekcija od 15 modela, izraženih formi i jarkog kolorita, a cijela priča je uokvirena aksesoarom u vidu fascinatora i bisernog nakita. Ovo je Anjino prvo predstavljanje na ovoj manifestaciji.
“Želim da se zahvalim na ogromnoj podršci, divnim porukama i riječima svih vas koji ste bili dio ove moje bajke. Posebnu zahvalnost dugujem mojoj mami, koja mi je najveća podrška i najstrožiji kritičar, ali i ljudima koji su bili dio mog tima. Koristim priliku da se zahvalim i Opštini Bijelo Polje koja je još jednom pokazala da vjeruje u mlade ljude”, kazala je Anja.
Na samoj reviji izlaske modela uživo svirajući pratila je vijolinistkinja Verica Čujković.
Zbog novonastale situacije sa korona virusom na samom kraju revije, u defileu sve manekenke i Anja sa njima su izašle sa zaštitnim maskama i time nam poslale važnu poruku – zdravlje prije svega! Makenke su nosile plave hiruške maske kako bi bile odgovorne I zaštitile prvo sebe, a onda i druge, ali i simbolično kao podrška svim doktorima i medicinskom osoblju.
“Inspiraciju za stvaranje ove kolekcije pronašla sam u prvoj polovini prošlog vijeka i prototipa žene kakva je tada bila uz onu moju konstantnu potrebu i težnju za nečim novim i inovativnim. Ova je kolekcija, u stvari igra boja, vremena i forme”, poručila je mlada dizajnerka.
Nakon Master Fashion Weeka nastaviće s poslom istim tempom pa slijedi dalje predstavljanje kolekcije ali i novi modni poduhvati.
“Ubrzo nakon ovog predstavljanja kolekciju ću predstaviti i u svom rodnom gradu Bijelom Polju, nastavljamo sa predstavljanjem kolekcije unikatnih haljina za svaki dan kao i prezentacijom kolekcije unikatnih kožnih torbi. Uglavnom dosta noviteta i jedno radno ljeto je pred nama”, zaključuje Adamović.