CG Live

Vaš pogled na grad

U SUTOMORU UHAPŠEN BJELOPOLJAC ZBOG ULIČNE PRODAJE DROGE

Preduzimajući mjere i radnje u cilju sprečavanja ulične prodaje opojnih droga Barska policija je u Sutomoru, postupajući po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršila pretres stana koji koristi Z.T. (23) iz Bijelog Polja, a koji je nastanjen u Sutomoru.

U vozilu koje koristi ovo lice je, tokom pregleda pronađeno je pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge marihuana mase 26,4 grama, saopštila je Uprava policije.

Prema informacijama iz policije, opojna droga je bila skrivena u ženskom neseseru u prtljažnom dijelu vozila, a pored opojne droge u pronađene su i dvije digitalne vage za precizno mjerenje.

“Policija je sprovela kriminalističku istragu i došla do sumnje da je Z.T. imao namjeru da ovu opojnu drogu stavi u dalji promet na teritoriji Bara.Sa navedenim je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se Z.T. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu”, saopštila je Uprava policije.