CG Live

Vaš pogled na grad

SAFET MURATOVIĆ PJESMOM NAJAVIO ZAVRŠETAK RADOVA U RASOVU: “NEĆEŠ VIŠE LJEPOTICE U GRAD PREKO STROJTANICE”

Tekstopisac i muzičar Safet – Sajo Muratović, nastavio je da stvara pjesme šaljivog i sadržaja prilagođenog brojnim životnim situacijama, koje publika prihvata sa velikim oduševljenjem.

Ovoga puta ovaj prosvjetni radnik inspirisan neobično dugim trajanjem izvođenja radova na rekonstrukciji puta u Rasovu, a bez namjere da bilo koga ubrijedi, otpjevao je par stihova koji su se brzo proširili društvenim mrežama.

S’ obzirom da nadležni najavlju da će radovi biti završeni za desetak dana, ova pjesma se može smatrati i njegovom čestitkom.

Safet Sajo Muratović – RASOVO

SAFET MURATOVIĆ PJESMOM NAJAVIO ZAVRŠETAK RADOVA U RASOVU: "NEĆEŠ VIŠE LJEPOTICE U GRAD PREKO STROJTANICE"Tekstopisac i muzičar Safet – Sajo Muratović, nastavio je da stvara pjesme šaljivog i sadržaja prilagođenog brojnim životnim situacijama, koje publika prihvata sa velikim oduševljenjem.Ovoga puta ovaj prosvjetni radnik inspirisan neobično dugim trajanjem izvođenja radova na rekonstrukciji puta u Rasovu, a bez namjere da bilo koga ubrijedi, otpjevao je par stihova koji su se brzo proširili društvenim mrežama.S' obzirom da nadležni najavlju da će radovi biti završeni za desetak dana, ova pjesma se može smatrati i njegovom čestitkom.

Gepostet von Vijesti iz Bijelog Polja am Dienstag, 11. August 2020